Varför välja oss?

Att välja hunddagis som passar just dig & din hund är inte alltid enkelt. Det är lätt att gå vilse i djungeln av de olika slags dagis som finns och hur vet man vad som passar ens egen hund?


En hund bör inte lämnas ensam längre än 4-5 timmar, därför är hunddagis ett bra val för dig som arbetar eller studerar, men ändå vill att din hund ska få mental träning, socialisering, promenader, utfodring och en trygg plats att vila på tills arbets-/skoldagen är över. Då kan du som hundägare med gott samvete veta att din hund har fått den stimulans den behöver, och ni kan åka hem och bara ha det mysigt resten av kvällen utan att behöva tänka på långpromenader och annan aktivering. Vi  erbjuder även extra tjänster som ger dig mer kvalitetstid med din hund, som exempelvis individuell aktivering, kloklipp, tandborstning, bad och borstning. Se mer under rubriken ”tjänster”.  

 

Hos oss erbjuds en rymlig, ljus, & fräsch markplanslokal med luftkonditionering. Hundarna delas upp i grupper så de får gå med de kompisar de passar bäst med. I varje rum finns möjlighet att mysa i soffor och bäddar. Trots vår stora lokalyta har vi valt att hålla det småskaligt och mysigt för att kunna se till alla hundars behov och individanpassa i största möjliga mån.   

Våra anställda är utbildade och har arbetslivserfarenheter i just flockdagis, så du som hundägare kan vara lugn med att din hund är i säkra händer.  

För din trygghets skull är vi försäkrade genom Svedeas Hunddagisförsäkring om olyckan skulle vara framme.  

Löptikar är välkomna hos oss under hela löpet, till skillnad från många andra dagis där löptikar måste stanna hemma under höglöp.   

Med ett stort miljöfokus använder vi oss av miljömärkta, klimatsmarta och återanvändningsbara eller komposterbara produkter i största möjliga mån, vårt mål är att inom snar framtid bli miljöcertifierade.  

Vi är en ekonomisk förening och har valt att allt överskott återinvesteras i företaget, i form av exempelvis aktiveringsleksaker, tuggben, bäddar etc. till hundarna, samt utbildningar, kurser och annat som förstärker våra anställdas kompetens och skapa fler arbetstillfällen.   

Att välja oss är att välja ett arbetsintegrerande socialt företag som kämpar för samhällsnyttan. Hos oss får de som vanligtvis står utanför den ordinarie arbetsmarknaden på grund av exempelvis långvarig sjukskrivning, depression etc. en chans att komma in i arbetslivet i sin egen takt och på sikt bli självförsörjande, vilket vi tror är den bästa vägen för ett sundare liv. Hos oss arbetar alla 100% av sin egen förmåga!

 

Adele, Fanny och Robert – grundarna av Fyrfota Äventyr